BURST STATISTIK

Burst statistik er et overskueligt og brugervenligt statistikprogram, som enhver website- eller webshopejer med fordel kan have installeret.

 

 

Overskueligt statistik

Burst statistik giver dig en omfattende og overskuelig indsigt i dit website eller webshops data. Du kan spore besøgsantal, sidevisninger, brugeradfærd og konverteringer på en intuitiv og letforståelig måde. Disse data hjælper dig med at identificere hvilke udfordringer dine bruger måske har samt træffe databaserede beslutninger om optimering af dit website/ webshop.

Optimering af brugernes oplevelser

Ved at analysere Burst statistik kan du identificere flaskehalse, fejl og andre hindringer, som brugerne måske oplever på dit website. Dette gør det muligt for dig at foretage ændringer og forbedringer, der øger brugeroplevelsen og reducerer afvisningsgraden (bounce rates), hvilket kan føre til øget tilfredshed og loyalitet blandt dine besøgende.

Konverterings­optimering

Burst statistik giver dig indsigt i, hvordan dine besøgende interagerer med dit website/webshop og hvorfor de foretager eller ikke foretager konverteringer.

Tilpasning og skalering

Burst statistik kan håndtere store mængder trafik og data, så det er ideelt til både små og store websteder eller webshops, der ønsker at vokse og udvikle sig.

Privatlivs-venligt, hvilket betyder data bliver gemt på dit eget webhotel.

Open Source plugin til WordPress

Overskueligt dashboard, hvor du nemt kan se antal af besøgende mm.

GRUNDLÆGGENDE IMPLEMENTERING GIVER OVERBLIK

Z

Hvor mange besøger dit website?

Z

Hvor kommer de besøgende fra?

Z

Hvilke sider ser de på og hvor længe er de der?

Pris kr. 1.600,- excl. moms.

Bestil Burst statistik

Burst statistik er et WordPress plugin, som er gratis. Selve installationen koster kr. 1.600,- excl. moms.