Managed WordPress

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og vejledning.

 

Kontakt os

Infoserv sørger for sikkerheden

Er din WordPress løsning ikke up-to-date, er der meget stor sandsynlighed for, at den vil blive brugt til spamudsendelse eller hacked når løsningen bliver ældre og sikkerhedshuller i gammel WordPress og gamle plugins bliver opdaget af hackere og spammere. Det undgår du med “Managed WordPress”. Her sørger Infoserv ikke blot for sikkerheden omkring webhotellet, men også sikkerheden af den installerede WordPress løsning.

Vi opdaterer løbende WordPress Core, Theme og Plugins på løsningen. Endvidere sørger vi for at løsninger har bedst mulige svartider, ved at installere et cache plugin, dette reducerer typisk loadtiden på selve php-siden med omkring 70%.

Hvorfor vælge
Managed
WordPress?

Z

Infoserv sørger for løbende opdateringer af

– WordPress Core
– Theme (hvis design er lavet i child-theme)
– Plugins  for at maximere sikkerheden.

Z

Infoserv sørger for installation af

– cache plugin for at minimere svartider.

 

Z

Du modtager en mailrapport, hver gang Infoserv opdaterer dit website med

– info om opdateringer
– installerede versioner

Alt det med småt
  • Dit website skal hostes hos Infoserv, for at vi kan tilbyde Managed WordPress
  • Theme-opdatering forudsætter at design er lavet i child-theme. Det vil sige at ændringer i themet er lavet i en kopi og ikke i det oprindelige theme.
  • Theme-opdatering kan medfører ændringer i websitets udseende. Ændring af udseende efter theme-opdatering er ikke inkluderet i ydelsen.
  • Omkostning til indkøb af opdaterede themes og plugins er ikke inkluderet i ydelsen og vil blive viderefaktureret til kunden.
  • Der opdateres til seneste minor version (major.minor.patch).

WordPress har i dag version 6.5.4. Et sådan versiontal består af følgende: major.minor.patch. Hvis der foretages større ændringer, tælles major eller minor tallet op. Patch tallet tælles op ved en opdatering som blot indeholder fejlrettelser.

Er dit WordPress site sikkert?

Få lavet et gratis sikkerhedstjek af din WordPress løsning, så du får undersøgt om dit website eller webshop er sårbar overfor hackerangreb.