Webbureauet Infoserv

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og vejledning

Kontakt os

Hos Infoserv tager vi udgangspunkt i din erfaring, og vi har stor respekt for den viden, som du har om din virksomhed og den branche du er i. Vi får på den måde det bedste fra 2 verdner, nemlig din knowhow og erfaring og vores ekspertise i udvikling og digitalisering.

OM OS

Vi vil helst skabe resultater. Derfor er vi altid meget fokuseret på, hvilket mål du har med dit website, din webshop eller din online markedsføring.

Vi tror på vores kunder. Webbureauet har mere end 20 års erfaring, og de fleste af vores kunder har vi haft i mange år. Vi tror på vores kunder og deres ideer, hvilket giver os et særligt engagement i netop dem.

HVORDAN ARBEJDER VI

Infoserv er en virksomhed som har 20 års erfaring med rådgivning, forretningsudvikling og digitalisering hos primært mellemstore danske virksomheder.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders eksisterende forretningsmodel og hjælper dem til at skabe merværdi ved at visualisere og optimere forretningens værdikæde. Denne optimering sker oftest ved hjælp af rådgivning, undervisning og digitalisering.

Infoserv medarbejdere har kompetencer som strækker sig fra den indledende rådgivning, over undervisning og til konkret implementering af digitaliseringsprojekter. Vi har webekspertise inden for webdesign, webshops, CMS, hosting, online marketing og online kommunikation.

Se vores refencer

Se et udpluk af vores referencer