Sikkert password

jun 16, 2023 | Sikkerhed

En sikker kode til din e-mail, WordPress og andre online tjenester bør normalt bestå af mindst 8 tegn, men det anbefales generelt at have en længere kode for at øge sikkerheden. En ideel sikker kode til WordPress bør være på mindst 12 tegn eller mere.

For at opnå en højere sikkerhed bør koden inkludere en kombination af bogstaver (store og små), tal og specialtegn som f.eks. !, @, #, $. Det anbefales også at undgå brug af lette gætbare mønstre som fødselsdage, telefonnumre eller navne i koden.

For at skabe en stærkere kode, kan du overveje at bruge en kombination af tilfældige ord eller en sætning, der er let at huske for dig, men svær at gætte for andre. Et eksempel på en stærk kode kunne være noget som “BananTræSolskin23!”.

Det er også vigtigt at undgå at genbruge den samme kode til flere forskellige tjenester eller platforme. Hvis en af dine konti bliver kompromitteret, vil det at du ikke har genbrugt adgangskode forhindre, at andre konti også kan blive kompromitteret.

Husk altid at sikkerheden af dine koder er afgørende for at beskytte dine online konti, inklusive din WordPress-installation.