SEO – Hvad betyder SEO og hvad er SEO?

mar 29, 2021 | SEO

SEO betyder Search Engine Optimization og på dansk kalder vi det typisk søgemaskineoptimering.

 

SEO består af mange forskellige elementer som strækker sig fra teknisk optimering, design og brugervenlighed samt indhold og linkbuilding. Kort fortalt er SEO alle de tiltag, du kan lave, for at give dit website eller webshop en bedre placering i Google.

 

En grundlæggende ting i din SEO er din titel og beskrivelse. På Storybase kan du tjekke din CTR-score.

https://www.storybase.com/da/ctr-tool/

Del dette blogindlæg:

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk